News Flash:

Paste cu costita afumata

24 Octombrie 2011
1905 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu costita afumata
Ingrediente: 500 g paste 250 g costita afumata 50 g branza telemea 1 rosie 1 ardei gras rosu 1 ceapa mai mare 1 ardei peperoni nu prea iute optional cateva ciuperci champignon 1 legatura patrunjel verde 50 g ketchup de rosii si ardei rosii 100 g bulion 4-5 linguri de ulei paprika cimbru piper sare Mod de preparare: Se pun la fiert pastele in 3 litri de apa clocotita cu putina sare. Se lasa 8-10 minute la foc mic (dupa indicatiile de pe pachet). Intre timp se curata, se spala si se toaca marunt legumele. Se cales intr-o tigaie antiaderenta in ulei incepand cu ceapa, ardeiul gras, ciupercile, ardeiul peperoni taiat felii, costita taiata cubulete foarte mici. Dupa aceea se pun rosia decojita si tocata marunt, ketchup, bulion si se fierbe 10-12 minute la foc mic. Dupa ce au fiert, pastele se strecoara si se spala cu apa rece. Se pun intr-o cratita, se adauga legumele calite cu costita, se drege de sare, piper, paprika, cimbru, se rade branza si se presara putin patrunjel tocat. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura paste mujdei ardei gras ciuperci brune bulion patrunjel tocat
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2465 viz    0 com
1004 viz    0 com
1998 viz    0 com
1399 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1666 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018277 (s)