News Flash:

Paste cu conopida si usturoi

2 Septembrie 2011
1358 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu conopida si usturoi
Ingrediente: 300 g paste 1 conopida 1 catel de usturoi ulei de masline Mod de preparare: Se pune conopida la fiert, iar in alta oala, apa cu sare pentru paste. Intr-o tigaie se toarna 3 linguri de ulei de masline si se pune usturoiul. Cand incepe sa rumeneasca, se scoate si se adauga conopida taiata bucatele. Se amesteca si se lasa pe foc mediu cateva minute pentru a se aromatiza, dupa care se fruleaza intr-un robot cu tot cu ulei. Daca este cam uscata se adauga cam 2 linguri de ulei. Se scurg pastele si se adauga pasta obtinuta de conopida. Se serveste cu parmezan ras. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura paste retete vegetariene conopida usturoi placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

944 viz    0 com
4496 viz    0 com
1226 viz    0 com
1147 viz    0 com
3043 viz    0 com
1850 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1520 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022815 (s)