News Flash:

Paste cu conopida si usturoi

2 Septembrie 2011
1180 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu conopida si usturoi
Ingrediente: 300 g paste 1 conopida 1 catel de usturoi ulei de masline Mod de preparare: Se pune conopida la fiert, iar in alta oala, apa cu sare pentru paste. Intr-o tigaie se toarna 3 linguri de ulei de masline si se pune usturoiul. Cand incepe sa rumeneasca, se scoate si se adauga conopida taiata bucatele. Se amesteca si se lasa pe foc mediu cateva minute pentru a se aromatiza, dupa care se fruleaza intr-un robot cu tot cu ulei. Daca este cam uscata se adauga cam 2 linguri de ulei. Se scurg pastele si se adauga pasta obtinuta de conopida. Se serveste cu parmezan ras. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

untura paste retete vegetariene conopida usturoi placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

870 viz    0 com
4213 viz    0 com
1085 viz    0 com
1050 viz    0 com
2814 viz    0 com
1390 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1435 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017325 (s)