News Flash:

Paste cu ciuperci si telemea

8 Noiembrie 2011
1435 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu ciuperci si telemea
Ingrediente: 400 g paste fainoase 200 g ciuperci 100 g branza telemea, rasa 1 ardei gras 1 catel usturoi 5 linguri ulei piper sare Mod de preparare: Prima data se fierb pastele in apa cu putina sare. Apoi se spala ciupercile si ardeiul. Se incinge uleiul, se pune ardeiul tocat fideluta si catelul de usturoi, tocat foarte marunt. Se adauga ciupercile, pe masura ce le tocam. Se pune sare (nu prea multa, in special daca branza este sarata) si se lasa 5 - 10 min la foc mic, sa fiarba. Se adauga un praf de piper. Se scurg pastele si se clatesc cu apa rece. Se pun peste ciuperci si se amesteca, adaugand si branza. Pastele cu ciuperci se servesc calde, presarate cu parmezan si cu sos de rosii. sursa articol: http://www.retete-mancare.ro sursa fotografie: http://www.retete-mancare.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste retete vegetariene slaninuta ciuperci ardei gras usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1629 viz    0 com
2403 viz    0 com
1144 viz    0 com
1723 viz    0 com
1117 viz    0 com
1540 viz    0 com
7173 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1565 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016971 (s)