News Flash:

Paste cu ciuperci si sunca afumata

28 Noiembrie 2011
2304 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu ciuperci si sunca afumata
Ingrediente: 400 g paste 150 g sunca afumata 300 g ciuperci proaspete 100 g cas 1 ceapa 1 catel de usturoi 150 ml vin alb ulei de masline piper sare Mod de preparare: Cceapa tocata subtire se pune la prajit in tigaie impreuna cu sunca taiata cuburi, se inabusa cu vinul si se adauga usturoiul tocat marunt. Dupa aceea se pun ciupercile, taiate neregulat, in bucati nu foarte mari, si se condimenteaza dupa gust. Se lasa sa mai fiarba inca aproximativ 5 minute. Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet, dupa care se scurg. Inainte de servire se presara cascaval ras. sursa articol: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura paste cimbru uscat ciuperci urzici
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1242 viz    0 com
4865 viz    0 com
1132 viz    0 com
1117 viz    0 com
3078 viz    0 com
1484 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1589 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015888 (s)