News Flash:

Paste cu ciuperci si sos alb

10 August 2011
910 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu ciuperci si sos alb
Ingrediente: 300 g paste colorate 500 g ciuperci 1 lingura ulei de masline 3-4 cepe 1 legatura de patrunjel 1 lingurita busuioc uscat 2 linguri unt 2 linguri faina 100 g masline taiate 200 ml lapte condimente Mod de preparare: Pastele se fierb in apa cu putina sare si cu uleiul de masline, conform instructiunilor de pe ambalaj. Se pastreaza la cald pastele scurse. Se curata si se spala ceapa si ciupercile. Se taie ceapa solzisori, iar ciupercile in felioare. Se inabusa timp de 10-15 minute, impreuna cu untul si putina apa. Se dizolva faina in lapte si se pune la fiert la foc mic, impreuna cu busuiocul, amestecand pana se ingroasa. Se condimenteaza pastele si se amesteca cu sosul alb si ciupercile. Se poate decora cu verdeata. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

patrunjel frunze paste retete vegetariene ciuperci cascaval clasic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

981 viz    0 com
913 viz    0 com
1139 viz    0 com
1005 viz    0 com
1282 viz    0 com
1824 viz    0 com
1540 viz    0 com
926 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1583 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013121 (s)