News Flash:

Paste cu ciuperci si salvie

27 Iulie 2011
3636 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu ciuperci si salvie
Ingrediente: 3 linguri unt 4 catei usturoi 250 g ciuperci ¼ cana smantana de frisca ¼ cana vin alb sec 2 linguri salvie proaspat tocata 60 g branza Pecorino ¼ lingurita sare 350 g paste fierte si scurse Mod de preparare: Usturoiul se caleste in unt topit doua minute. Se adauga ciupercile feliate si se calesc trei minute pana se evapora tot lichidul lasat. Se adauga smantana, vinul si salvia. Se da in clocot apoi se adauga pastele si branza. Se amesteca bine si se serveste. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

untura retete vegetariene amaraula ciuperci menta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1400 viz    0 com
1167 viz    0 com
1022 viz    0 com
949 viz    0 com
886 viz    0 com
1674 viz    0 com
1064 viz    0 com
2698 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1393 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013425 (s)