News Flash:

Paste cu ciuperci si salvie

27 Iulie 2011
3756 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu ciuperci si salvie
Ingrediente: 3 linguri unt 4 catei usturoi 250 g ciuperci ¼ cana smantana de frisca ¼ cana vin alb sec 2 linguri salvie proaspat tocata 60 g branza Pecorino ¼ lingurita sare 350 g paste fierte si scurse Mod de preparare: Usturoiul se caleste in unt topit doua minute. Se adauga ciupercile feliate si se calesc trei minute pana se evapora tot lichidul lasat. Se adauga smantana, vinul si salvia. Se da in clocot apoi se adauga pastele si branza. Se amesteca bine si se serveste. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura retete vegetariene amaraula ciuperci menta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1490 viz    0 com
1233 viz    0 com
1197 viz    0 com
1068 viz    0 com
955 viz    0 com
1733 viz    0 com
1152 viz    0 com
2804 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1666 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014050 (s)