News Flash:

Paste cu ciuperci si salvie

27 Iulie 2011
3818 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu ciuperci si salvie
Ingrediente: 3 linguri unt 4 catei usturoi 250 g ciuperci ¼ cana smantana de frisca ¼ cana vin alb sec 2 linguri salvie proaspat tocata 60 g branza Pecorino ¼ lingurita sare 350 g paste fierte si scurse Mod de preparare: Usturoiul se caleste in unt topit doua minute. Se adauga ciupercile feliate si se calesc trei minute pana se evapora tot lichidul lasat. Se adauga smantana, vinul si salvia. Se da in clocot apoi se adauga pastele si branza. Se amesteca bine si se serveste. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura retete vegetariene amaraula ciuperci menta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1538 viz    0 com
1310 viz    0 com
1251 viz    0 com
1093 viz    0 com
1011 viz    0 com
1761 viz    0 com
1181 viz    0 com
2861 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1575 (s) | 36 queries | Mysql time :0.020977 (s)