News Flash:

Paste cu ciuperci si parmezan

15 Februarie 2013
2143 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450-500 g paste farfalle (fundite)
90 g parmesan ras
350 g ciuperci feliate
1 lingura unt
1 ceapa medie, tocata
150 ml smantana de gatit
1 catel usturoi, tocat marunt
sare
piper
60 ml vin alb sec
2 linguri patrunjel tocat

Mod de preparare:

Fierbe pastele si scurge-le. Topeste untul intr-o tigaie adanca, la foc mediu. Adauga ciupercile, ceapa, usturoiul, 1 lingurita de sare si piper. Lasa-le pe foc timp de 12 minute pana cand lichidul se evapora si ciupercile devin moi. Adauga vinul si gateste-le timp de 2-3 minute pana cand vinul se evapora.

Ia tigaia de pe foc si pune peste ciuperci pastele, smantana de gatit, branza si patrunjelul. Amesteca bine pana cand pastele sunt acoperite de sosul format. Mai adauga sare dupa gust. Serveste-le calde.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste farfalle parmesan ciuperci feliate unt ceapa catel usturoi sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1548 viz    0 com
2837 viz    0 com
3544 viz    0 com
4229 viz    0 com
3421 viz    0 com
1705 viz    0 com
3027 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1503 (s) | 29 queries | Mysql time :0.022424 (s)