News Flash:

Paste cu ciuperci si parmezan

15 Februarie 2013
2094 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450-500 g paste farfalle (fundite)
90 g parmesan ras
350 g ciuperci feliate
1 lingura unt
1 ceapa medie, tocata
150 ml smantana de gatit
1 catel usturoi, tocat marunt
sare
piper
60 ml vin alb sec
2 linguri patrunjel tocat

Mod de preparare:

Fierbe pastele si scurge-le. Topeste untul intr-o tigaie adanca, la foc mediu. Adauga ciupercile, ceapa, usturoiul, 1 lingurita de sare si piper. Lasa-le pe foc timp de 12 minute pana cand lichidul se evapora si ciupercile devin moi. Adauga vinul si gateste-le timp de 2-3 minute pana cand vinul se evapora.

Ia tigaia de pe foc si pune peste ciuperci pastele, smantana de gatit, branza si patrunjelul. Amesteca bine pana cand pastele sunt acoperite de sosul format. Mai adauga sare dupa gust. Serveste-le calde.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste farfalle parmesan ciuperci feliate unt ceapa catel usturoi sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1521 viz    0 com
2758 viz    0 com
3500 viz    0 com
4166 viz    0 com
3367 viz    0 com
1659 viz    0 com
2962 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1623 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018454 (s)