News Flash:

Paste cu ciuperci si mazare

6 Iulie 2011
1153 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu ciuperci si mazare
Ingrediente: 250 gr paste 4 ciuperci mari 1 cana de mazare congelata 3 catei de usturoi ulei 5 linguri de smantana 3 linguri de lapte 100 gr cascaval sare parmezan Mod de preparare: Pastele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj, apoi se scurg de apa si se adauga apa rece peste ele. Se scurg bine. Ciupercile se spala bine, se taie felii si se prajesc in putin ulei. In momentul cand apa lasata de ciuperci a inceput sa scada, se adauga mazarea si apoi usturoiul maruntit. Cand mazarea este facuta, se iau de pe foc legumele. Intr-o tigaie se pune o lingura de ulei si se adauga cascavalul taiat cubulete. Imediat se pun smantana si lapte si se amesteca pana la topirea cascavalului. Sosul rezultat se toarna peste paste si se potriveste cu putina sare, cascavalul nefiind prea sarat. Se pun pastele pe farfurie si se adauga legumele. La sfarsit se presara bucatele de parmezan. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura retete vegetariene ciuperci somon cascaval sarmale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1030 viz    0 com
1067 viz    0 com
971 viz    0 com
1529 viz    0 com
2025 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1735 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019987 (s)