News Flash:

Paste cu ciuperci si kaizer

1 Iulie 2011
3314 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu ciuperci si kaizer
Ingrediente: 1 pachet de paste 200 g kaizer 500 g ciuperci 100 g masline 3 catei usturoi 2 linguri ulei de masline 1 cutie rosii in bulion sare piper oregano sau busuioc Mod de preparare: Se pun la fiert pastele conform instructiunilor de pe pachet. Separat maslinele se oparesc pentru a nu mai fi sarate. Intr-o tigaie se pune uleiul si se calesc usor cateii de usturoi, apoi se adauga kaizerul taiat bastonase subtiri si ciupercile taiate felii. Se calesc pana scade sosul pe care il lasa ciupercile, apoi se adauga rosiile, maslinele, sare, piper si oregano dupa gust. Se lasa sa scada sosul, dupa care se adauga peste paste (trecute sub un jet de apa rece si bine scurse). Se amesteca si se servesc calde. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura paste ciuperci placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1197 viz    0 com
1180 viz    0 com
2923 viz    0 com
2942 viz    0 com
966 viz    0 com
1681 viz    0 com
1050 viz    0 com
2228 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1797 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019795 (s)