News Flash:

Paste cu ciuperci si ficatei

9 August 2011
1826 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu ciuperci si ficatei
Ingrediente: 1 pachet mare paste lasagna 200 g ficatei de pui 8 cepe verzi 250 g ciuperci 1 pahar de smantana 100 g unt 1/8 l frisca nebatuta 1 legatura de menta sare piper 100 g unt 1 lingurita cu varf de zahar 1/4 l vin rosu sec 1/16 l vin rosu demi-dulce Mod de preparare: Foile de lasagna se pun la fiert in apa cu sare, repectand indicatiile de pe pachet, apoi se scurg usor si se pun pe un platou. Se toaca marunt menta, ceapa verde, ficateii, ciupercile si se pun la prajit in ulei incins. Dupa 7-8 minute se adauga smantana si frisca nebatuta si menta, sare si piper. Intr-un vas se pun la fiert vinul rosu sec, cel rosu demi-dulce si zaharul, iar dupa 10 minute se adauga peste amestecul din tigaie, lasandu-se la foc mic, amestecand mereu, pana scade bine sosul. Se pregateste un vas de sticla termorezistent uns cu ulei de masline si se asaza o foaie de lasagna, apoi peste ea un strat subtire din amestecul din tigaie, sare, piper si condimente si apoi alta foaie de lasagna. Se continua pana la epuizarea foilor de lasagna, iar deasupra se mai toarna putin sos de rosii. Dupa aceea vasul se da la cuptor 10 minute, pana scade zeama. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste smantana ciuperci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1542 viz    0 com
927 viz    0 com
1024 viz    0 com
1072 viz    0 com
921 viz    1 com
1708 viz    0 com
1072 viz    0 com
1000 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1539 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019300 (s)