News Flash:

Paste cu ciuperci si carne

9 Decembrie 2011
4104 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu ciuperci si carne
Ingrediente: 400 g paste colorate 300 g  carne tocata amestec margarina sau unt pentru uns tava 200 g  ciuperci congelate pesmet 3 oua oregano uscat 80 ml smantana de gatit 100 ml  bulion piper sare Mod de preparare: Prima data se pune la rumenit carnea impreuna cu ciupercile in tigaia Wokk, fara grasime. Cand apa s-a evaporat din amestecul de carne si ciuperci se potriveste de piper si sare. Se ia de pe foc compozitia si se adauga ouale, amestecandu-se energic pentru a nu se coace oul. Intre timp se pun pastele la fiert in apa clocotita, cu un praf de sare. Dupa ce s-au facut al dente, se scurg de apa si se amesteca cu smantana, apoi se asaza un strat de paste intr-o forma rezistenta la caldura, tapetata cu margarina si pesmet. Urmatorul strat va fi compozitia de carne peste care se presara putin oregano. Ultimul strat va fi de macaroane. Bulionul se pune peste budinca de paste. Se introduce vasul in cuptorul preincis, si se lasa la foc mediu in jur de 30 de minute. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

patrunjel frunze budinci paste carne tocata branza sarata ciuperci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3897 viz    0 com
3612 viz    0 com
1120 viz    0 com
2593 viz    0 com
1245 viz    0 com
1077 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1560 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019985 (s)