News Flash:

Paste cu ciuperci si anghinare

12 Septembrie 2011
1576 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu ciuperci si anghinare
Ingrediente: 800 g paste fierte si racite 400 g ciuperci albe taiate fasii 200 g salam taiat in bucati medii 50 g dressing italienesc 170 g anghinare marinata (cu tot cu lichid) 100 g busuioc proaspat tocat piper sare Mod de preparare: Pastele fierte in prealabil se pun intr-un castron mare si se adauga ciuperci, salam, branza si anghinare. Apoi se adauga dressingul, sarea si piperul. Pe deasupra se presara cu busuioc. Se lasa la rece timp de 30 de minute inainte de servire. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii cherry paste untura ardei copti anghinare marinat dubonnet
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1115 viz    0 com
1317 viz    0 com
1125 viz    0 com
1404 viz    0 com
1400 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1519 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022344 (s)