News Flash:

Paste cu ciuperci pleurotus

22 Septembrie 2011
6013 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu ciuperci pleurotus
Ingrediente: paste 500 gr ciuperci pleurotus 1 ceapa 1 morcov 50 gr unt 4 catei de usturoi 2 linguri sos de rosii 200 ml vin rosu frunze de patrunjel 2 linguri de faina boia piper sare Mod de preparare: Prima data se toaca ceapa si se pune la calit in putin ulei de masline. Se adauga morcovul taiat rondele, apoi ciupercile spalate si taiate bucatele. Se caleste putin, dupa care se adauga vinul si se lasa sa fiarba bine la foc mic, pana mai scade din vin, turnand si doua cesti de apa. Se adauga sosul de rosii, se condimenteaza si se adauga patrunjelul tocat. Untul moale se freaca bine cu faina si se adauga in tigaie amestecand bine pana se ingroasa. Se mai lasa pe foc 2,3 minute. Se serveste cu paste. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura paste retete vegetariene ceapa cartofi taranesti praz faina
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1798 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023119 (s)