News Flash:

Paste cu ciuperci la cuptor

10 Mai 2017
1843 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g ciuperci
400 g paste scoica mari
1 ceapa potrivita
350 g branza (cas sau cascaval)

Pentru sos bechamel:
300 ml lapte
80g unt
1 lingura cu varf de faina
sare
piper
verdeata tocata

Mod de preparare:

Preincalzim cuptorul la 180 de grade. Fierbem pastele conform indicatiilor de pe ambalaj, apoi le scurgem si le lasam deoparte. Ciupercile se taie marunt, ceapa se toaca. Incingem putin unt intr-o tigaie adaugam ceapa, o calim cateva minute si apoi adaugam ciupercile.

Lasam sa se prajeasca la foc mic cu capac. La sfarsit condimentam cu sare si piper.
Intr-o craticioara topim untul, adaugam faina, amestecam bine si adaugam treptat laptele amestecand mereu sa nu se faca cocoloase. La sfarsit adaugam patrunjel tocat.
Punem intr-un vas termorezistent jumatate din paste, apoi ciupercile, 150 g branza rasa, restul de paste, turnam sosul bechamel deasupra si dam la cuptor pentru 15 minute (Daca folositi scoici mari, le umpleti cu amestecul de ciuperci si deasupra turnati sosul bechamel).
Scoatem vasul de la cuptor presaram restul de branza rasa si mai coacem inca 10 minute.

sursa: hai sa gatim
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciuperci paste scoica cascaval faina foc mic vas termorezistent
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1684 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016845 (s)