News Flash:

Paste cu ciuperci in sos de smantana - FOTO

12 Ianuarie 2012
4338 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr ciuperci pleurotus sau champigon
400 gr taietei lati
2 fire ceapa verde
4-5 catei de usturoi
200 gr smantana
200 gr lapte
1 lingura amidon sau faina de grau
ulei de masline
piper
sare

Mod de preparare:

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe punga. Ceapa si usturoiul se taie marunt si se calesc in 2 linguri ulei de masline. Ciupercile se spala, se taie fasii si se pun in tigaie peste ceapa si usturoi. Se lasa sa se caleasca bine pana scade apa lasata, se sareaza.
Separat se amesteca amidonul cu  smantana si laptele si se adauga la ciuperci. Se mai lasa cateva minute la foc mic, amestecand mereu. Pastele se scurg de apa si se servesc cu sosul de ciuperci. Deasupra se presara branza (de preferat parmezan).
Pastele cu ciuperci in sos de smantana au fost pregatite de Amalia.

Citeste si Paste cu ciuperci, bacon si smantana.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Paste_cu_ciuperci_in_sos_de_smantana1
ciuperci pleurotus champigon taietei lati ceapa verde usturoi lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1771 (s) | 26 queries | Mysql time :0.016707 (s)