News Flash:

Paste cu ciuperci gratinate si branza

6 Octombrie 2011
2562 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu ciuperci gratinate si branza
Ingrediente: 500 g de paste 300 g ciuperci champignon 30 g faina 30 g unt branza rasa 1 cutie de suc de rosii 750 ml lapte Mod de preparare: Pastele se fierb in apa plata cu sare, apoi se scurg de zeama si se pun intr-un bol. Se pregateste sosul bechamel astfel: intr-o tigaie se topeste untul si se amesteca cu faina si laptele. Se adauga ciupercile taiate felii apoi sosul de rosii. Dupa ce a dat in clocot de cateva ori, se toarna peste paste. Se unge un vas termorezistent cu unt si se toarna pastele. Se rade branza pe deasupra si se da la cuptor, la foc potrivit, pana se rumenesc. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura paste retete vegetariene ciuperci brune faina unt branza lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1565 viz    0 com
1132 viz    0 com
1079 viz    0 com
4406 viz    0 com
2338 viz    0 com
928 viz    0 com
1074 viz    0 com
3013 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1569 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016946 (s)