News Flash:

Paste cu ciuperci chanterelle (galbiori)

8 Aprilie 2011
6075 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6572 RON (+0.0022)
USD: 3.9685 RON (-0.0089)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Paste cu ciuperci chanterelle
Ingrediente: 0.5 kg de paste, 700.0 g Ciuperci Chanterelles (Galbiori), 1 ceapa, 150 g smantana, 200 g rosii, 2 catei de usturoi, 1 legatura patrunjel. Mod de preparare: Taiem ciupercile, ceapa si rosiile. Într-o o tigaie încinsa turnam ulei de masline si prajim cateii de usturoi. Scoatem usturoiul si pune ceapa si ciupercile împreuna, pe foc mic, timp de 10 minute. Adaugam rosiile, lasam sa fiarba 5 minute, turnam smantana. Adaugam cascaval si lasam pe foc timp de 15-20 minute. Peste acest sos se adauga pastele fierte, amestecam si lasam câteva minute ca sa se îmbibe pastele bine cu sos. Presuram pastele cu patrunjel.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

bucataria internationala untura ciuperci smantana patrunjel usturoi
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1303 viz    0 com
1302 viz    0 com
3366 viz    0 com
1237 viz    0 com
2377 viz    0 com
1904 viz    0 com
1258 viz    0 com
1540 viz    0 com
2341 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1503 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013423 (s)