News Flash:

Paste cu ciuperci chanterelle (galbiori)

8 Aprilie 2011
6230 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu ciuperci chanterelle
Ingrediente: 0.5 kg de paste, 700.0 g Ciuperci Chanterelles (Galbiori), 1 ceapa, 150 g smantana, 200 g rosii, 2 catei de usturoi, 1 legatura patrunjel. Mod de preparare: Taiem ciupercile, ceapa si rosiile. Într-o o tigaie încinsa turnam ulei de masline si prajim cateii de usturoi. Scoatem usturoiul si pune ceapa si ciupercile împreuna, pe foc mic, timp de 10 minute. Adaugam rosiile, lasam sa fiarba 5 minute, turnam smantana. Adaugam cascaval si lasam pe foc timp de 15-20 minute. Peste acest sos se adauga pastele fierte, amestecam si lasam câteva minute ca sa se îmbibe pastele bine cu sos. Presuram pastele cu patrunjel.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala untura ciuperci smantana patrunjel usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1354 viz    0 com
1342 viz    0 com
3478 viz    0 com
1305 viz    0 com
2446 viz    0 com
1953 viz    0 com
1311 viz    0 com
1585 viz    0 com
2391 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1525 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013381 (s)