News Flash:

Paste cu ciuperci, bacon si sos de smantana

22 Noiembrie 2011
6017 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu ciuperci bacon si sos de smantana
Ingrediente: 250 g tagliatelle 5-6 ciuperci 2-3 linguri parmezan ras 200 g bacon un cub de unt 300 g smantana 3-4 catei usturoi o ceapa medie patrunjel tocat piper sare Mod de preparare: Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc usor in unutul topit, apoi se adauga baconul fasii si ciupercile feliate. Se lasa la foc pentru 5 minute, apoi se adauga smantana si parmezanul si se potriveste de sare si piper. Se lasa sa dea cateva clocote la foc mic, amestecand continuu. Se adauga patrunjelul si pastele al dente in sos, se amesteca, dupa care se pun in farfurii. Se servesc imediat, calde, cu parmezan ras. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste ciuperci caju sarmale unt smantana ceapa patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3277 viz    0 com
1692 viz    0 com
1210 viz    0 com
1119 viz    0 com
1148 viz    0 com
2138 viz    0 com
1068 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1311 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021501 (s)