News Flash:

Paste cu ciuperci, bacon si sos de smantana

22 Noiembrie 2011
5531 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu ciuperci bacon si sos de smantana
Ingrediente: 250 g tagliatelle 5-6 ciuperci 2-3 linguri parmezan ras 200 g bacon un cub de unt 300 g smantana 3-4 catei usturoi o ceapa medie patrunjel tocat piper sare Mod de preparare: Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc usor in unutul topit, apoi se adauga baconul fasii si ciupercile feliate. Se lasa la foc pentru 5 minute, apoi se adauga smantana si parmezanul si se potriveste de sare si piper. Se lasa sa dea cateva clocote la foc mic, amestecand continuu. Se adauga patrunjelul si pastele al dente in sos, se amesteca, dupa care se pun in farfurii. Se servesc imediat, calde, cu parmezan ras. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste ciuperci caju sarmale unt smantana ceapa patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3185 viz    0 com
1625 viz    0 com
1157 viz    0 com
1058 viz    0 com
1061 viz    0 com
1932 viz    0 com
989 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1800 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022770 (s)