News Flash:

Paste cu ciuperci

21 Aprilie 2011
2755 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu ciuperci
Ingrediente: 200 g ciuperci 400 g paste fainoase 100 g branza telemea, rasa 5 linguri ulei 1 ardei gras 1 catel usturoi sare, piper Mod de preparare: 1. Se pun la fiert pastele in apa cu putina sare 2. Se spala ciupercile si ardeiul. Se incinge uleiul, se pune ardeiul tocat fideluta si catelul de usturoi, tocat foarte marunt. Se adauga ciupercile, pe masura ce le tocam. Se pune sare (nu prea multa, in special daca branza este sarata) si se lasa 5 - 10 min la foc mic, sa fiarba. Se adauga un praf de piper. 3. Se scurg pastele si se clatesc cu apa rece. Se pun peste ciuperci si se amesteca, adaugand si branza. 4. Pastele cu ciuperci se servesc calde, presarate cu parmezan si cu sos de rosii.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura mazare ciuperci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1426 viz    0 com
1272 viz    0 com
3133 viz    0 com
1254 viz    0 com
1341 viz    0 com
1332 viz    0 com
3468 viz    0 com
1283 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1450 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020615 (s)