News Flash:

Paste cu ciuperci

21 Aprilie 2011
2679 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6618 RON (0.0000)
USD: 4.0162 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Paste cu ciuperci
Ingrediente: 200 g ciuperci 400 g paste fainoase 100 g branza telemea, rasa 5 linguri ulei 1 ardei gras 1 catel usturoi sare, piper Mod de preparare: 1. Se pun la fiert pastele in apa cu putina sare 2. Se spala ciupercile si ardeiul. Se incinge uleiul, se pune ardeiul tocat fideluta si catelul de usturoi, tocat foarte marunt. Se adauga ciupercile, pe masura ce le tocam. Se pune sare (nu prea multa, in special daca branza este sarata) si se lasa 5 - 10 min la foc mic, sa fiarba. Se adauga un praf de piper. 3. Se scurg pastele si se clatesc cu apa rece. Se pun peste ciuperci si se amesteca, adaugand si branza. 4. Pastele cu ciuperci se servesc calde, presarate cu parmezan si cu sos de rosii.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

untura mazare ciuperci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1359 viz    0 com
1222 viz    0 com
3067 viz    0 com
1213 viz    0 com
1292 viz    0 com
1291 viz    0 com
3356 viz    0 com
1214 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1646 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020343 (s)