News Flash:

Paste cu ciuperci

21 Aprilie 2011
2846 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu ciuperci
Ingrediente: 200 g ciuperci 400 g paste fainoase 100 g branza telemea, rasa 5 linguri ulei 1 ardei gras 1 catel usturoi sare, piper Mod de preparare: 1. Se pun la fiert pastele in apa cu putina sare 2. Se spala ciupercile si ardeiul. Se incinge uleiul, se pune ardeiul tocat fideluta si catelul de usturoi, tocat foarte marunt. Se adauga ciupercile, pe masura ce le tocam. Se pune sare (nu prea multa, in special daca branza este sarata) si se lasa 5 - 10 min la foc mic, sa fiarba. Se adauga un praf de piper. 3. Se scurg pastele si se clatesc cu apa rece. Se pun peste ciuperci si se amesteca, adaugand si branza. 4. Pastele cu ciuperci se servesc calde, presarate cu parmezan si cu sos de rosii.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura mazare ciuperci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1479 viz    0 com
1312 viz    0 com
3193 viz    0 com
1283 viz    0 com
1374 viz    0 com
1355 viz    0 com
3512 viz    0 com
1346 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1599 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020228 (s)