News Flash:

Paste cu chiftele si sos picant

17 Noiembrie 2011
2637 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu chiftele si sos picant
Ingrediente: 300 g spaghete Pentru chiftele: 300 g carne tocata 1 ou 2 catei de usturoi zdrobiti 1 ceapa tocata foarte marunt patrunjel verde tocat ulei piper sare Pentru sos: 4 rosii decojite 2 dovlecei 1 ardei 1 ceapa 2 catei de usturoi oregano busuioc condiment Picant 2 linguri ulei piper sare Mod de preparare: Ingredientele pentru chiftele se amesteca toate intr-un castron. Din compozitia obtinuta se fac chiftele mici, rotunde, care se prajesc in ulei incins. Apoi se scot pe un servetel absorbant si se pastreaza calde. Pentru sos se caleste ceapa si usturoiul, tocate marunt. Se adauga dovlecelul curatat si taiat bastonase si ardeiul tocat marunt. Rosiile se decojesc mai usor daca sunt fierte cateva minute in apa fiarta. Apoi se toaca pulpa de rosii si se adauga peste dovlecei. Se lasa sa fiarba la foc mic pana scade, dupa care se pune condimentele, in functie de preferinte. Separat, se fierb spaghetele in apa cu sare confom instructiunilor de pe ambalaj, se scurg si se pun pe un platou. Chiftelele se adauga in sosul picant si se servesc impreuna cu spaghetele. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mazare paste carne tocata usturoi patrunjel verde ovaz rosii ardei
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

980 viz    0 com
960 viz    0 com
1072 viz    0 com
4852 viz    0 com
1398 viz    0 com
1305 viz    0 com
1113 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1650 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016588 (s)