News Flash:

Paste cu chiftele in sos II

9 Septembrie 2011
1403 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu chiftele in sos II
Ingrediente: 1 pachet tagliatelle proaspete 5 carnati proaspeti 2 cepe jumate de ardel rosu jumate de ardel verde patrunjel leustean 1 ou 3 usturoi 2 felii de paine inmuiate in lapte condimente 4-5 linguri de bulion ulei Mod de preparare: In 3 linguri de ulei se pun la prajit, la foc mic, cepele, jumatatile de ardei, usturoiul,leusteanul si pantrujelul. Se indeparteaza pielea de pe carnati, iar carnea se pune intr-un bol cu oul, condimentele, painea inmuiata in lapte, patrunjelu. Se amesteca bine. Apoi se pune ulei intr-o tigaie si se prajesc chiftelutele. Cand cepele sunt bine prajite, se adauga bulionul, chiftelutele si o cana de apa. Se lasa sa dea cateva clocote, dupa care se condimenteaza. Intr o oala cu apa si sare se pun pastele la fiert timp de  3-4 minute. Dupa ce au fiert, se scurg si se asaza intr-o farfurie. Deasupra se pun chiftelutele in sos. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste aluat usturoi paine condimente
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1703 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025017 (s)