News Flash:

Paste cu chiftele in sos

15 August 2011
1142 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu chiftele in sos
Ingrediente: 300 g mini penne sare piper busuioc 200 g suc de rosii 1/2 ceapa 2 catei usturoi chiftele Mod de preparare: Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet. Ceapa se toaca marunt. Se curata usturoiul si se piseaza. Ceapa si usturoiul se calesc putin, se adauga sucul de rosii, sare, piper si busuioc si se lasa sa fiarba cca 5 minute. Se trec pastele pe sub un jet de apa rece. Apoi se pun pe o farfurie, se adauga sos si chiftelutele. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste bruschete usturoi chiftele
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1206 viz    0 com
1509 viz    0 com
1005 viz    0 com
1019 viz    0 com
1039 viz    0 com
930 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1666 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019230 (s)