News Flash:

Paste cu cascaval si smantana

14 Noiembrie 2011
3749 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu cascaval si smantana
Ingrediente: 300 g paste fainoase 50 g cascaval 20 g branza topita 30 g telemea de oaie 100 g telemea de vaca 100 g smantana 20 g ulei cateva fire de marar piper (optional) Mod de preparare: Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Apoi se scurg si se clatesc cu apa rece. Intr-o cratita se topeste in ulei cascavalul si branza topita, dupa care se pun pastele si se amesteca usor. Se rade telemeaua si se pune peste paste, smantana, se amesteca usor si se presara marar tocat si, optional, piper. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

slaninuta paste retete vegetariene cascaval sampanie chimen smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015775 (s)