News Flash:

Paste cu cascaval si smantana

11 August 2011
997 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu cascaval si smantana
Ingrediente: 300 g paste fainoase 20 g branza topita 50 g cascaval 100 g telemea de vaca 30 g telemea de oaie 100 g smantana 20 g ulei cateva fire de marar piper Mod de preparare: Se pun la fiert pastele, in 2 litri de apa clocotita, 7-8 minute sau dupa indicatiile de pe pachet. Dupa ce au fiert, se scurg si se clatesc cu apa rece. Intr-o cratita se topeste in ulei cascavalul si branza topita, apoi se adauga pastele si se amesteca usor. Telemeaua se rade si se pune peste paste, smantana, se amesteca usor si se adauga marar tocat si putin piper. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.proretete.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

slaninuta paste retete vegetariene sampanie smantana chimen cascaval
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1193 viz    0 com
2484 viz    0 com
1153 viz    0 com
914 viz    0 com
1327 viz    0 com
1100 viz    0 com
889 viz    0 com
960 viz    0 com
887 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1634 (s) | 26 queries | Mysql time :0.019041 (s)