News Flash:

Paste cu cascaval si piept de pui

29 Iulie 2011
4357 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu cascaval si piept de pui
Ingrediente: 1/2 kg paste 1 piept de pui fiert 300 g cascaval 200 ml smantana 3 oua 2 ardei grasi rosii sare piper unt sau margarina Mod de preparare: Se fierb pastele in apa cu sare si se lasa sa se scurga intr-o sita. Se taie pieptul de pui in cubulete si se amesteca cu ardeii taiati fideluta. Se adauga pastele si se amesteca usor pentru a nu sfarama ingredientele. Se prepara un sos din smantana, sare, piper si ouale crude. Se adauga in sos trei sferturi din cascavalul ras si sosul, amestecand incet. Se pune amestecul intr-o tava unsa cu unt si se lasa la cuptor pentru aproximativ jumatate de ora. Cand suprafata este rumenita, se scoate tava de la cuptor si se adauga restul de cascaval ras. Pastele cu pui se servesc calde. sursa articol: http://www.retete-on-line.ro sursa fotografie: http://www.retete-on-line.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

untura paste nuci pecan cascaval smantana branza sarata ardei gras
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2094 viz    0 com
1040 viz    0 com
4545 viz    0 com
1953 viz    0 com
4987 viz    0 com
1091 viz    0 com
1600 viz    0 com
2695 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1591 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018082 (s)