News Flash:

Paste cu cartofi si bacon

2 Noiembrie 2011
2305 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu cartofi si bacon
Ingrediente: 500 g paste 200 g bacon taiat cubulete 400g beschamela pregatita 100 g cascaval sau parmezan 1 pachet mozzarella 4-5  cartofi un varf cutit curry 100 g smantana 20 g unt Mod de preparare: Cartofii se spala si se curata de coaja,dupa care se taie cuburi mici. In beschamela pregatita, dar calda se adauga praful de cury, dupa care se omogenizeaza bine. Pastele se pun la fiert in apa fiarta cu sare. Separat se fierb cartofii, se scurg si se pun la calit in unt topit,impreuna cu baconul. Dupa ce se calesc se adauga smantana si se dau deoparte. Pastele fierte si scurse se amesteca cu sosul pregatit mai sus, dupa care se trece la asamblare. Se unge o tava cu putina beschamela, se pune un strat de paste, dupa care alt strat de beschamela si unul de paste, iar ultimul strat de beschamela,parmezan sau cascaval ras si felii de mozzarella. Se baga in cuptor pentru 25-30 minute. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura paste caju parjoale cascaval smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1031 viz    0 com
2163 viz    0 com
824 viz    0 com
1154 viz    0 com
1840 viz    0 com
1031 viz    0 com
3682 viz    0 com
1322 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1619 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022262 (s)