News Flash:

Paste cu carne tocata la cuptor

19 August 2011
2559 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu carne tocata la cuptor
Ingrediente: 350 g carne tocata o ceapa un ardei 2 frunze de dafin oregano sare piper busuioc 2-3 rosii proaspete 300 g paste 200 g mozzarella 2 oua 2 lg bulion 2 lg smantana parmezan dupa gust Mod de preparare: Se incinge uleiul de masline si se calesc ceapa si ardeiul tocate marunt, apoi se pune carnea si se amesteca bine. Dupa un timp se adauga rosiile taiate cubulete mici, foile de dafin, oregano, sare, piper si busuioc verde. Se toarna o cana de apa si se lasa sa dea 2-3 clocote. Pastele se fierb in apa sarata si se scurg. Intr-o cratita sau tava se pune ulei bine bine, se toarna jumatate din paste, apoi jumatate din amestecul de carne. Se taie mozzarella felii si se asaza peste carne, se pun restul de paste, apoi restul de carne. Se amesteca 2 linguri bulion cu o cescuta de apa si se toarna peste tot. Ouale se bat foarte bine, se adauga smantana, apoi se toarna peste paste. Se da la cuptorul preincalzit la 180 grade. Parmezanul se poate adauga fie in ouale batute, fie se pune deasupra cand sunt aproape gata pastele. Se poate servi cu smantana. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carne tocata paste sarma parjoale bulion sarmale smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1384 viz    0 com
1053 viz    0 com
1874 viz    0 com
874 viz    0 com
1232 viz    0 com
1513 viz    0 com
1168 viz    0 com
1315 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1426 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015171 (s)