News Flash:

Paste cu carne tocata

15 August 2011
4393 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu carne tocata
Ingrediente: 1 pachet de paste 500 gr carne tocata (porc, pui, amestec vita+porc) 1 ceapa mare tocata marunt 1 morcov dat pe razatoare o cana cu suc de rosii sau 4 rosii mari curatate de pielita si date pe razatoare 2 catei de usturoi taiati marunt sare piper cimbru busuioc Mod de preparare: Ceapa si morcovul se calesc in putin ulei, pana capata o culoare frumoasa, aurie. Se adauga carnea tocata, sarea, piperul si o jumatate de ceasca cu apa, se amesteca bine, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba la foc moale cam 15-20 min. Se pun usturoiul, sucul de rosii, cimbru, oregano si se mai lasa pe foc inca 10 min. Pastele se fierb in apa clocotita cu sare, se strecoara si se clatesc sub jet de apa rece. Sosul de carne tocata se adauga pastelor fierte. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

patrunjel tocat paste untura carne tocata usturoi fasole bruschete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4728 viz    0 com
1026 viz    0 com
1108 viz    0 com
1161 viz    0 com
1486 viz    0 com
990 viz    0 com
996 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1540 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013202 (s)