News Flash:

Paste cu carne si sos bechamel

8 Decembrie 2011
4084 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu carne si sos bechamel
Ingrediente: 1 pachet paste fainoase un piept de pui 50 g cascaval 1 lingura de faina 2 linguri de unt nucsoara 450 ml lapte piper sare Mod de preparare: Pastele se pun la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi se dau sub un jet de apa rece si se scurg. Pieptul de pui se fierbe in apa cu putina sare, dupa care se taie cubulete. Se pune la topit untul intr-o craticioara, se adauga faina amestecandu-se pana se ingroasa, apoi, treptat, laptele, amestecand cu un tel sa nu faca cocoloase. Se potriveste de piper si sare, se lasa sa dea cateva clocote, apoi se adauga si nucsoara dupa gust. Intr-un vas de yena se pune un rand de paste, carne, sos si iar un rand de paste, restul de carne si sos. Se da vasul la cuptor pentru cateva minute, se rade deasupra cascavalul si se ma da inca 5 minute la cuptor. Se servesc calde. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

slaninuta paste nuci pecan cascaval faina unt lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3790 viz    0 com
1239 viz    0 com
2732 viz    0 com
1330 viz    0 com
1177 viz    0 com
2151 viz    0 com
1182 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1656 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022466 (s)