News Flash:

Paste cu carne si rozmarin

14 Septembrie 2011
1140 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu carne si rozmarin
Ingrediente: 500g paste 500g carne tocata (amestec porc+vita) 1 ardei kapia rosu 1 ceapa mare 1 morcov 2 linguri ulei 1 rosie mare praz tarhon proaspat ½ lingurita chimen macinat 1 crenguta rozmarin frunze de patrunjel piper sare Mod de preparare: Pastele se fierb in apa cu sare si o lingura ulei, conform instructiunilor de pe ambalaj. Ceapa si ardeiul kapia se curata si se toaca. Morcovul se da pe razatoarea mare. Prazul se feliaza, iar frunzele de patrunjel se maruntesc. Se pune uleiul ramas la incins intr-o tigaie si se adauga ceapa, kapia si prazul. Dupa 5 minute se pun morcovul si carnea. Se amesteca totul, se potriveste de sare si piper, se adauga tarhonul, rozmarinul si chimenul si se lasa pe foc cam 20 de minute, sub capac. Intre timp se curata rosia de pielita, se marunteste, se pune peste carne si se mai lasa la fiert cam 5-6 minute. Pastele se asaza pe platou, langa ele se pune sosul, iar ca decor se presara patrunjelul maruntit. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura paste carne tocata salata crocanta patrunjel busuioc
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

970 viz    0 com
2687 viz    0 com
986 viz    0 com
834 viz    0 com
988 viz    0 com
1840 viz    0 com
1453 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1540 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017445 (s)