News Flash:

Paste cu carne si nucsoara

20 Septembrie 2011
988 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu carne si nucsoara
Ingrediente: 400 g paste fierte si scurse 250 g carne tocata de vita supa de vita 50 g parmezan ras 2 linguri unt 2 linguri ulei de masline 2 tije telina 1 ceapa 1 morcov 2 catei usturoi 150 ml lapte 1 cana vin alb ¼ lingurita nucsoara macinata 700 g rosii din conserva 2 linguri oregano proaspat tocat ½ lingurita sare Mod de preparare: Ceapa se caleste doua minute in ulei si unt incins. Se adauga morcovul si telina tocate foarte fin si se calesc doua minute. Se adauga usturoiul si dupa un minut carnea tocata. Cand carnea e facuta si nu mai este roz, se adauga laptele si nucsoara. Se fierbe la foc mare pana se evapora laptele, aproximativ patru minute. Se adauga vinul si se lasa sa se evapore la jumatate. Se adauga rosiile, oregano si sarea. Se lasa sa fiarba la foc mic o ora, completand din cand in cand, daca se ingroasa prea tare, cu supa de vita. Se pune sosul ragu peste pastele calde, se presara cu parmezan ras si se serveste. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

untura paste apricon brandy sarmale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1253 viz    0 com
1360 viz    0 com
1119 viz    0 com
3313 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1528 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020384 (s)