News Flash:

Paste cu carne si legume uscate

18 Martie 2013
2088 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 gr paste
100 g carne de porc slaba, taiata cubulete/fasii
legume deshidratate luate direct din borcan si pe care le-am scurs de ulei (rosii, dovlecei, vinete, castraveti, ardei gras)
cateva inele de ceapa
piper dupa gust
sare

Modul de preparare:

Se pun toate ingredientele intr-o oala sub presiune, iar dupa 4 minute de fiert se opreste focul. Pastele se servesc calde.

Paste cu legume uscate recomandate de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste legume deshidratate piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1882 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015595 (s)