News Flash:

Paste cu carne si dovlecei

31 August 2017
1721 Vizualizari | 0 Comentarii
Pastele capata o savoare deosebita atunci cand le gatesti alaturi de dovlecei. Încearca si tu reteta pe care ti-o propunem astazi!

Ingrediente:

300 g paste
200 g carne de pui tocata
2 dovlecei mici
6 rosii
1 ceapa
3 catei de usturoi
1 legatura patrunjel
2 linguri ulei
1 cana zeama de la paste
sare
piper

Mod de preparare:

Fierbi pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, le lasi la scurs si pastrezi un sfert din cantitatea de zeama in care au fiert. Cureti ceapa, usturoiul si dovleceii, ii speli si ii tai cubulete. Pui rosiile in apa fiarta, le lasi cateva minute sa se opareasca, dupa care le scoti, le indepartezi coaja si le tai cubulete.
Intr-o tigaie, calesti ceapa si usturoiul, presari sare si piper si adaugi carnea tocata si zeama de la paste. Lasi pe foc pana carnea isi schimba culoarea si adaugi rosiile si dovleceii. Mai tii pe foc cateva minute pana sosul prinde gust. Adaugi pastele si amesteci totul. Decorezi, daca vrei, cu patrunjel proaspat tocat si le servesti calde.

preluat de pe clickpoftabuna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1550 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023612 (s)