News Flash:

Paste cu carne si ciuperci

14 Martie 2016
2865 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

180 gr penne
70 gr ciuperci
70 gr piept de pui
100 gr smantana de gatit
sare
busuioc
piper
parmezan ras

Mod de preparare:

Fierbe pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata, strecoara-le si trecele pe sub un jet de apa rece. Intr-o tigaie adauga smantana, piptul taiat cubulete si ciupercile taiate felii. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust si amesteca continuu pentru a nu se lipi. Daca ti se pare ca puiul sau ciupercile nu sunt bine patrunse si vrei sa le fierbi mai mult, adauga putin lapte. Cand puiul este bine facut adauga pastele peste sos si constinua sa amesteci cu grija timp de inca un minut.

Stinge focul si asaza pastele pe un platou sa in farfurii. Rade deasupra parmezan din abundenta.
Serveste pennele cu pui si ciuperci calde, decorate cu busuioc. Merg de minune alaturi de un pahar de vin alb.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

paste carne paste ciuperci retete paste
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021019 (s)