News Flash:

Paste cu carne la cuptor II

26 Octombrie 2011
1746 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu carne la cuptor II
Ingrediente: 350 gr paste 400 gr carne tocata vita+porc 100 gr cascaval ras o ceapa mare 250 gr sos de rosii ulei oregano piper sare Mod de preparare: Se fierb pastele urmand instructiunile de pe pachet. Se scurge apa si se stropesc cu putin ulei ca sa nu se lipeasca. Ceapa se toaca marunt si se caleste vreo 5 minute in putin ulei incins. Se adauga carnea si se calesc impreuna timp de 8-10minute. Se potriveste de sare si piper, se adauga sosul de rosii si se mai lasa pe foc inca 10 minute. Intr-un recipient pentru cuptor se pun pastele, carnea, se amesteca usor, iar deasupra cascavalul ras. Se da la cuptor timp de 15minute, la 180 grade. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura paste carne tocata cascaval ceapa cartofi taranesti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1715 viz    0 com
913 viz    0 com
1222 viz    0 com
1611 viz    0 com
2924 viz    0 com
1148 viz    0 com
1091 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1550 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016146 (s)