News Flash:

Paste cu carne la cuptor

7 Octombrie 2011
1121 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu carne la cuptor
Ingrediente: 3 cani cu paste 200 g carne de pui cascaval ras unt 1 ceasca cu smantana putin ulei de masline sare Mod de preparare: Se fierb pastele cu ulei de masline si un praf de sare. Se scurg de apa dupa ce au fiert si se amesteca cu smantana, carnea de pui fiarta si cascavalul ras. Se pun intr-un vas de iena uns in prealabil cu unt, ca sa nu se lipeasca de vas, si se coc la cuptor 15 minute. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura paste cascaval smantana placinte unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1130 viz    0 com
861 viz    0 com
1565 viz    0 com
1133 viz    0 com
1079 viz    0 com
4406 viz    0 com
2343 viz    0 com
928 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1614 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015001 (s)