News Flash:

Paste cu carne in sos

1 August 2011
849 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu carne in sos
Ingrediente: un piept de pui o ceapa 2 catei de usturoi jumatate de ardei 2 rosii proaspete 100 ml iaurt natural gros sare piper curry busuioc cimbru oregano patrunjel o lingurita de  amidon 300 g paste Mod de preparare: Pieptul se taie cubulete si se caleste cu ceapa taiata marunt in ulei de masline. Se adauga apoi usturoiul maruntit si rosiile cubulete, ardeiul taiat felii subtiri si mai lungi, busuioc, cimbru, oregano. Se potriveste de sare si se acopera cu o cana de apa, se lasa pana se face carnea, dar nu foarte  mult. Intre timp se pun si pastele la fiert in apa cu ulei si sare, cam 10 minute. Cand e gata mancarica, se desface amidonul cu apa si se pune peste, ca sa se formeze sos. Se opreste focul si se lasa sub capac cateva minute. Se serveste cu patrunjel verde deasupra. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

nuci pecan paste usturoi cacao
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2094 viz    0 com
1040 viz    0 com
4547 viz    0 com
1953 viz    0 com
4988 viz    0 com
1091 viz    0 com
1601 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1501 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019999 (s)