News Flash:

Paste cu carne de pui si branza la cuptor

31 Ianuarie 2018
766 Vizualizari | 0 Comentarii

O reteta pentru o cina rapida si usoara din zilele saptamanii, cand trebuie sa-ti hranesti familia si consistent si in cel mai scurt timp.

Ingrediente:

  • 1 pachet de 300 g de paste penne
  • 600 g sos pentru paste
  • 500 ml apa
  • 450-500 g carne pui (taiata in bucati mici)
  • 440 g branza mozzarella
  • 110 g branza Parmezan
  • 220 g pesmet
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

Incalzeste cuptorul la 200 grade celsius. Intr-un vas de gatit pune impreuna pastele, sosul de paste, apa, carnea de pui si 220 g mozzarella. Adauga sare si piper. Amesteca ingredientele. Asigura-te ca lichidul acopera pastele si puiul. Acopera vasul cu folie de aluminiu si lasa la cuptor 20 minute. Indeparteaza folia si mai lasa inca 10 minute sau pana cand puiul este facut in totalitate. Presara pesmetul, branza mozzarella si parmezan peste paste. Mai coace fara sa acoperi inca 10 minute sau pana cand branza s-a topit si pesmetul a devenit maro-auriu.

Citeste si reteta de clatite cu dulceata

Ca desert sau chiar ca mic dejun, clatitele ca la mama acasa au oricand mare succes.

Ingrediente:

  • 500 ml lapte
  • 2 oua
  • 250 g faina
  • sare
  • ulei
  • dulceata, gem

Mod de preparare:

Bati ouale bine cu un praf de sare si un strop de ulei. Adaugi treptat laptele si mixezi compozitia. Lasi sa se odihneasca 10-15 minute. Ungi o tigaie antiaderenta cu ulei, lasi sa se incinga si adaugi cu polonicul din compozitie. Rotesti tigaia astfel incat sa se intinda pe toata suprafata. Cand s-a rumenit pe o parte, dezlipesti marginile cu o spatula si intorci clatita. Repeti operatiunea pana la terminarea compozitiei. Umpli clatitele cu orice fel de dulceata sau gem, crema de ciocolata si fructe proapete, nuci si miere.

preluat de pe clickpoftabuna

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cina rapida
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1578 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019471 (s)