News Flash:

Paste cu carne de curcan

16 Mai 2012
7252 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu carne de curcan
Ingrediente:

350 g paste penne
500 g carne de curcan tocata
125 ml smantana
1 lingura ulei de masline
2 catei de usturoi zdrobiti
60 ml otet de mere
250 ml sos pentru paste
2 linguri salvie tocata
30 g parmezan ras
2 linguri patrunjel tocat

Mod de preparare:


Mai intai se pregatesc pastele penne conform instructiunilor de pe pachet. Intre timp, se incinge uleiul intr-o tigaie mare la foc intens. Se caleste usturoiul, amestecand in jur de un minut, dupa care adaugam carnea de curcan si amestecam cu o lingura de lemn timp de 5 minute. Adaugam otetul si mai lasam 2-3 minute. Dupa aceea se pun smantana, sosul de paste si salvia si se mai lasa pe foc aproximativ 10 minute. Adaugam sare dupa gust. Amestecam compozitia de carnita cu patrunjelul si cu pastele si amestecam. Servim cu parmezan ras pe deasupra.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste penne smantana usturoi salvie parmezan patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1757 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014471 (s)