News Flash:

Paste cu carnati si sos de ciuperci

19 Iulie 2011
5770 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu carnati si sos de ciuperci
Ingrediente: 600 gr carnat 300 gr ciuperci champignon 450 gr cutii suc de rosii 1 pahar cu vin alb 1 ceapa sare piper 500 gr paste parmezan ras Mod de preparare: Se curata ciupercile cu un prosop curat si se taie feliute. Se curata ceapa si se pune la calit. Cand incep sa se rumeneasca, se pune carnatul desfacut si se lasa sa se inabuseasca impreuna cateva minute. Dupa aceea se pun ciupercile si se mai lasa 2-3 minute, apoi se toarna vinul si se lasa pana se evapora. Cand vinul s-a evaporat, se pu sucul de rosii si 2 pahare cu apa, se acopera si se lasa sa fiarba la foc mic cca 90 de minute. Cand e aproape gata, se potriveste de sare si piper si tot acum se pune apa pentru paste. Se pune la fiert apa cu sare intr-o oala incapatoare, iar cand incepe sa clocoteasca, se adauga pastele si se amesteca continuu pana incep sa fiarba. Se lasa la fiert timpul scris pe punga, dupa care se scurg si se amesteca cu putin sos. Se pun in farfurii, impreuna cu sos. Deasupra se poate presara parmezan. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie:  http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci brune paste untura ciuperci sarmale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5916 viz    0 com
1373 viz    0 com
1095 viz    0 com
1655 viz    0 com
873 viz    0 com
7500 viz    0 com
2433 viz    0 com
4622 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1759 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019149 (s)