News Flash:

Paste cu carnat italian si rapini

9 Septembrie 2011
875 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu carnat italian si rapini
Ingrediente: 350 g paste fierte si scurse 2 cani supa de pui 400 g carnat italian feliat ½ lingurita nucsoara macinata 350 g rapini 2 catei usturoi 60 g parmezan 2 linguri ulei de masline Mod de preparare: Supa de pui se pune la fiert pana isi reduce volumul la jumatate. Carnatul se caleste in ulei de masline timp de trei minute. Se scurge grasimea din tigaie, pastrandu-se doar doua linguri. Se adauga supa concentrata si rapini si se lasa sa fiarba doua minute. Se adauga pastele si parmezanul, se amesteca bine si se serveste. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

untura paste carnat italian sarmale southern comfort
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1845 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022896 (s)