News Flash:

Paste cu busuioc si rosii cherry

3 Octombrie 2011
1122 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu busuioc si rosii cherry
Ingrediente: 300 g de paste 1 lingura unt 14 rosii cherry 1 ceapa jumatate ardei galben ciuperci 1 lingura pasta de rosii 1 lingura pasta de gogosari 2 linguri ulei de masline 2 catei usturoi busuioc sare piper Mod de preparare: Rosiile se spala si se taie in jumatate. Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Ardeiul se taie cubulete. Ciupercile se spala bine si se taie bucatele. Intr-o tigaie se pune ulei la incins. Se adauga ceapa si rosiile si se soteaza 1 minut. Se toarna 1 cana si jumatate de apa. Cand incepe sa fiarba, se pun ciupercile si ardeiul. Se lasa la foc potrivit, acoperit cu un capac. Cand a scazut destul de bine si legumele sunt facute bine, se adauga pasta de gogosari si cea de rosii. Se curata si usturoiul, se piseaza si se pune peste legume. Se condimenteaza cu sare si piper si se mai lasa in jur de 1-2 minute pe foc. Intre timp, se pun intr-o oala, nu foarte mare, apa cu sare si o lingura de unt. Se pune pe foc si, cand incepe sa clocotesca, se adauga pastele. Se lasa sa fiarba atat cat este scris pe ambalaj. Cand sunt gata, se pun intr-o strecuratoare. La final se pun in farfurie, se adauga sosul de rosii cherry si se preasara busuioc. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

untura paste retete vegetariene unt oase afumate paste lasagna
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1790 viz    0 com
2404 viz    0 com
5631 viz    0 com
1215 viz    0 com
4621 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1493 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021580 (s)