News Flash:

Paste cu broccoli si parmezan

19 Martie 2013
2871 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 g paste (taietei lati)
cateva buchetele de broccoli
2 catei usturoi (optional)
2 lingurite unt
sare
piper
parmezan ras

Mod de preparare
:

Punem apa la fiert cu putina sare. Fierbem buchetelele de broccoli 3 minute si apoi le scoatem. In apa in care au fiert punem pastele la fiert. Timpul de fierbere variaza, cel mai bine ar fi sa va uitati pe ambalajul lor. Cat timp fierb pastele, punem untul intr-o tigaie, apoi adaugam usturoiul, il lasam un minut, doua sa se prajeasca si apoi il aruncam. Punem broccoli, amestecam de cateva ori apoi adaugam pastele scurse. Condimentam cu sare si piper.
Servim calde cu parmezan ras deasupra.

Paste cu broccoli si parmezan
recomandate de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste catei usturoi unt sare piper parmezan ras
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1319 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013796 (s)