News Flash:

Paste cu broccoli si migdale

10 Martie 2014
1324 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

350 gr paste
300 gr broccoli, buchete
1 lingurita ulei de masline
3 bucati piept de pui fara piele, bucatele
2 catei usturoi, tocati
2 lingurite mustar
2 portocale stoarse
25 gr fulgi de migdale prajite

Mod de preparare:

Fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj si apoi scurge-le bine. Pune in apa clocotita buchetelele de broccoli. Incinge uleiul intr-un wok, pune puiul si prajeste-l pana cand acesta devine auriu, in jur de 8 minute. Adauga si usturoiul si tine pe foc mancarea inca 2 minute.

Amesteca sucul de portocale cu mustarul si toarna sosul peste pui. Lasa la fiert inca 1 minut. Amesteca pastele si broccoli bine stoarse cu puiul prajit.
Pastele se servesc cu fulgii de migdale prajite presarati pe deasupra mancarii.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete paste paste broccoli paste migdale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1603 viz    0 com
2091 viz    0 com
1316 viz    0 com
907 viz    0 com
1523 viz    0 com
1056 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1511 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016236 (s)