News Flash:

Paste cu branza telemea

18 Noiembrie 2011
1075 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu branza telemea
Ingrediente: 500 g paste 100 ml suc de rosii 150 - 250 b branza telemea busuioc verde sau uscat 4 linguri ulei sau 1 lingura ulei si 50 g unt Mod de preparare: Se fierb pastele in apa cu putina sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scurg, pastrandu-se 50 ml din apa in care au fiert. Se pune uleiul intr-o cratita si se topeste untul (daca se foloseste unt la paste). Se adauga pastele si se tin pe foc 2-3 minute, amestecand incontinuu. Se pune branza rasa, dupa gust. Daca pastele par uscate (de regula cand branza este saraca in grasimi), se adauga cateva linguri din apa in care au fiert. Se urmareste formarea unui sos consistent. Se mai tin 1-2 minute pe foc mic, amestecand ca sa nu se prinda. Se rastoarna pastele pe un platou incalzit in prealabil si se toarna deasupra sucul de rosii fierbinte. Se decoreaza cu frunze proaspete de busoioc. sursa articol: http://www.retete-mancare.ro sursa fotografie: http://www.retete-mancare.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura paste retete vegetariene bruschete unt ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1973 viz    0 com
1014 viz    0 com
1191 viz    0 com
1712 viz    0 com
1025 viz    0 com
1286 viz    0 com
1044 viz    0 com
995 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1645 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016506 (s)