News Flash:

Paste cu branza si vinete la cuptor

11 Noiembrie 2011
4351 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu branza si vinete la cuptor
Ingrediente: 300 g penne 150 g  branza ricotta 3 vinete subtiri (curatate de coaja si taiate pe jumatate pe lungime) 150 g mozzarella rasa 690 g sos de paste 2 linguri frunze de busuioc tocat 4 linguri ulei de masline Mod de preparare: Se incinge cuptorul la 180 grade. se unge o tava. Se amesteca branza riccota cu busuiocul si se lasa deoparte. Se fierb pastele, se scurg si se pun in tava. Se incinge ulei intr-o tigaie si se prajesc vinetele 3 minute, intorcandu-le ocazional. Se scot pe un prosop de hartie si se lasa deoparte. Se pune sosul peste paste, in tava, se aseaza vinetele deasupra si se adauga branza riccota amestecata cu busuioc. Deasupra se presara mozzarella. Se baga la cuptor aproximativ 20 de minute, pana cand se obtine o crusta aurie. Pofta buna! sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste fainoase paste retete vegetariene castravete tocator parjoale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1032 viz    0 com
1501 viz    0 com
2014 viz    0 com
1441 viz    0 com
1213 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1512 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023476 (s)