News Flash:

Paste cu branza si sos crud

15 Martie 2012
2201 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu sos crud si branza
Ingrediente:

320 g de paste scurte
100 g provolone (un fel de cascaval piperat)
o ceapa rosie
100 g de masline verzi fara sambure
300 g de rosii
o lingura de capere
o crenguta de busuioc
50 ml ulei de masline
sare
piper


Mod de preparare:

Intr-un vas puneti putina apa la fiert, iar cand apa a inceput sa clocoteasca dam drumul la rosii, doar pentru cateva secunde, le scoatem repede pe farfurie, le curatam de pielita si le taiem cuburele. Curatim si spalam ceapa, o taiem pe orizontala ca sa obtinem multe ineluse, le spalam si le rasfiram pe un prosop de bucatarie.

Spalam bine caperii ca sa iasa sarea din ei. Scurgem bine maslinele de lichidul in care au fost conservate, dam drumul la robinet si le spalam sub jetul de apa, le stergem cu hsrtie absorbanta si le taiem rondele. Spalam frunzele de busuioc, le stergem bine cu hirtie si le taiem fasiute subtiri, dupa care punem toate ingredientele intr-un castron destul de incapator, saram si piperam. Adaugam uleiul si amestecam incetisor cu o lingura de lemn si lasam ca ingredientele sa prinda gustul condimentelor. Fierbem pastele in multa apa sarata, le scurgem bine de apa ca sa nu ramina gaurele pline cu apa si punem totul in castron. Amestecam bine ingredientele. Taiem branza in bucatele micute si finute o adaugam peste paste, amestecand din nou cu grija.
Paste cu sos crud si branza pregatite de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

paste scurte provolone cascaval piperat ceapa rosie rosii capere vas
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1531 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020249 (s)