News Flash:

Paste cu branza si smantana, la cuptor

10 Octombrie 2011
3480 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu branza si smantana la cuptor
Ingrediente: 500 gr paste 350 gr telemea de vaca 250 gr cascaval 200 gr smantana unt pesmet 1 praf nucsoara 4 oua piper Mod de preparare: Pastele se fierb al dente in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi se strecoara. Separat se rad cascavalul si branza in doua boluri. Se separa galbenusurile de albusuri. Acestea din urma se bat spuma cu un praf de sare, se adauga galbenusurile, nucsoara si piper macinat dupa gust, branza, smantana si jumatate din cantitatea de cascaval. Se pun alaturi pastele si se amesteca incet, sa se omogenizeze totul. Apoi se unge un vas termorezistent cu unt si se tapeteaza cu pesmet, dupa care se pune compozitia. Se da la cuptorul preincalzit si se lasa timp de  45 minute. Se scoate si se pune restul de cascaval, apoi se da din nou la cuptor, inca 15 minute, pana se rumeneste. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

untura paste retete vegetariene chimen cascaval pesmet oua smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

873 viz    0 com
1942 viz    0 com
1039 viz    0 com
1039 viz    0 com
803 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1630 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022469 (s)