News Flash:

Paste cu branza si smantana

15 Decembrie 2011
8848 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu branza si smantana
Ingrediente: 300 g paste fainoase 50 g cascaval 20 g branza topita 30 g telemea de oaie 100 g telemea de vaca cateva fire de marar 100 g smantana 20 g ulei Mod de preparare: Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, se scurg si se trec jub un jet de apa rece. Branza topita si cascavalul se pun la topit intr-o tigaie, se adauga pastele si se amesteca usor. Dupa aceea se rade telemeaua deasupra, se pune smantana, se amesteca fin si se presara mararul tocat marunt. sursa reteta: gustos.ro sursa fotografie: gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

slaninuta paste retete vegetariene cascaval sampanie chimen smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1290 viz    0 com
1763 viz    0 com
1549 viz    0 com
2653 viz    0 com
1447 viz    0 com
2883 viz    0 com
2789 viz    0 com
1183 viz    0 com
4943 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1793 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017851 (s)