News Flash:

Paste cu branza si pui

21 Iunie 2011
3628 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu branza si pui
Ingrediente: 200-250 g paste 1/2 piept de pui 150 g branza Almette 2-3 linguri smantana 1 ou 50 g cascaval 50 g unt sare piper piper boabe 1 frunza de dafin cateva boabe de coriandru marar Mod de preparare: Pastele se pun la fiert in apa cu sare si se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Se scurg de apa si se lasa sa se racoreasca. Pieptul de pui spalat si curatat se pune la fiert in apa cu putina sare, boabe de piper, boabe de coriandru si foai de dafin. Se fierbe pana carnea se inmoaie si furculita intra usor in ea. Se scoate pe o farfurie, se lasa sa se racoreasca, apoi se taie cubulete. Intr-un castron se amesteca crema de branza cu oul si smantana. Se sareaza, se pipereaza dupa gust si se aromatizeaza cu marar. Se adauga pastele si carnea, se amesteca usor pana la omogenizare. Se toarna pastele intr-un vas termorezistent, se adauga untul taiat cubulete si se acopera cu un strat de cascaval ras pe razatoarea cu ochiuri mari. Se da la cuptor la foc mediu pana se topeste cascavalul si se rumeneste usor. Se serveste cald. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura paste nuci pecan untdelemn smantana supa-crema
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

910 viz    0 com
1194 viz    0 com
955 viz    0 com
1235 viz    0 com
981 viz    0 com
1155 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1515 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019125 (s)